Auto Wimar - Modlińska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • SZYMON
    Ambiente
    • 2008
    • 114

Auto - Wimar Modlińska jest szczerzę mówiąc nie profesjonalne miałem problem z turbiną(przy 120km/h przełączał się w tryb awaryjny a turbina nie działała) powiedzieli że turbina do wymiany nawet regeneracja nie wchodzi w grę. Ale na zdrowy rozum pomyślałem sobie przecież do 120 działa to co nie tak? oddałem do znajomego mechanika wymienił mi 2m kabla od turbinki i śmiga jak szalona^^. Tak że szczerzę mówiąc nie polecam. Poza tym są nie mili i nie uprzejmi, chciałem dostać lakier w kredce albo w pojemniku żeby samemu zamalować rysę to jedyne co usłyszałem że żaden salon skody nie ma czegoś takiego, a Pan siedzący za ladą nawet nie spojrzał czy faktycznie nie mają. ot co moje wypociny

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

Miałem małą awarią z pasem przy fotelu pasażera (zawiniła inna firma ale o tym napiszę w odpowiednim czasie i miejscu), podjechałem dziś na Modlińską. Mimo, że nie byłem umówiony zostałem bardzo miło obsłużony, usterka usunięta w szybkim tempie, właściwie poza kolejnością. Co do innych usług się nie wypowiadam ale także drugie zamówienie części w tej firmie poszło bez problemu i teraz tylko trzeba poczekać na dostawę.

Zapomniałem: Pan przyjmujący do serwisu sprawdził od razu czy na auto nie ma żadnej akcji serwisowej, z własnej inicjatywy co również mnie miło zaskoczyło.

Komentarz

• Filip34
        Classic
        • 2011
        • 7

Ja serwisuje od początku na modlińskiej i z nich zadowolony przy jakies wiekszej naprawie można dostać jakis rabacik . Autko czyściutkie odebrałem pachnące w środeku a silnik był tak wypucowany jak nowy . Naprawde polecam

Komentarz

Pracuję...